اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 3 خرداد 1402     |     کد : 968

نشست صمیمی مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری با دختران شاغل در استانداری به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س)

در سومین روز از دهه کرامت و به مناسبت روز دختر در راستای بازنمایی نشاط و امید دختر ایرانی، جلسه ای با حضور آقای سلمانیان معاونت توسعه مدیریت و منابع کوهی مدیر کل امور بانوان استانداری تشکیل شد.

در سومین روز از دهه کرامت و به مناسبت روز دختر در راستای  بازنمایی نشاط و امید دختر ایرانی، جلسه ای با حضور آقای سلمانیان  معاونت توسعه مدیریت و منابع کوهی مدیر کل امور بانوان استانداری تشکیل شد.
خانم کوهی ضمن تبریک ایام دهه کرامت و سالروز آزاد سازی خرمشهر در خصوص  مقام والای دختران ایرانی و اسلامی سخنانی بیان نمودند.
در ادامه معاون توسعه و منابع استانداری نیز  با بیان اینکه بانوان نقش ویژه در انجام کارهای اداری دارند آنها را قشر فعال  و پویای مجموعه برشمردند و در پایان اززحمات این همکاران تقدیر و تشکر به عمل آمد .
 


نوشته شده در   چهارشنبه 3 خرداد 1402  توسط    دفتر بانوان زمانی   
PDF چاپ چاپ